Projecten
Tennisvereniging VT De Hoek
Lees meer... 

 

VT De Hoek te Hoek van Holland Nieuwbouw 2007 480 M2 Wij hebben in opdracht van Mattone bouwbedrijf de dakbedekking werkzaamheden uitgevoerd.

De constructie bestaat uit een staaldak, een dampremmendelaag, afschot isolatie ,2 laagse dakbedekking, en als ballast 5 cm dakgrind Het is een heel mooi onder architectuur ontworpen gebouw waar de leden nog veel plezier zullen hebben.

Lees meer...
 
Reigerlaan te De Lier 80m2
Lees meer... 


In opdracht van Vve Reigerlaan 117 Het dakvlak verkeerde in een zeer slechte staat zodat wij hebben gekozen voor een renovatie.

We hebben eerst alle plooien eruit gehaald en deze opnieuw ingebrand. Alle hemelwaterafvoeren vernieuwd en een vergaarbak geplaatst.

Een nieuwe toplaag volledig gebrand op de ondergrond, en later 5 cm grind op het dak aangebracht, dit omdat het in de zomer erg warm werd in het gebouw, hierna zijn de warmte klachten verholpen.

Lees meer...
 
Inpandige vijver
Lees meer... 

 

Hier kunt u zien hoe het dak is opgebouwd. Er is in de aanbouw een koi vijver gebouwd van 60.000 liter deze mensen wilden een binnen vijver, ook kan je de lichtkoepels zien die kunnen ventileren.

Eerst hebben we een dampremmende laag gebrand daarop een hoogwaardige isolatie, Een 2 laagse dakbedekking die mechanisch is bevestigd.

Lees meer...
 
Vernieuwen lichtkoepel
Lees meer... 


Hier is een lichtkoepel vernieuwd die er afgewaaid is na een hevige storm. Op de foto’s is te zien dat de koepel is weggewaaid en in de avond tijdelijk is dicht gemaakt dit tijdens de storm die er nog was zodat het toch weer waterdicht was. De gehele opstand wordt verwijderd. Hierna wordt er een nieuwe balklaag aangebracht en houten dekstukken Een 1e laag dakbedekking gebrand waarna de koepel wordt geplaatst Deze koepel heeft een diameter van 176 cm hier is gekozen voor een koepel van opaal dit is melkglas goed tegen de warmte en inkijk. De binnen zijde zie foto 9 wordt na de werkzaamheden geschilderd

Lees meer...
 
Dakkapel nieuwbouw
Lees meer... 

Hier kunt u zien hoe wij te werk gaan met het aanbrengen van het dakbedekking pakket.

Als eerste wordt de isolatie aangebracht waar een eerste laag over heen gaat die wordt vast geschroefd dmv ringen en schroeven. Dan eerst rondom een eerste strook branden.

De 25 ponds loden hemelwaterafvoer wordt verdiept aangebracht. Dan wordt de toplaag gebrand En als laatste wordt rondom een afwerkstrook gebrand. Hier werd later een zinken deklijst gesoldeerd.

Lees meer...