Onderhoud

 

De levensduur van uw dak wordt mede bepaald door vakkundig regulier onderhoud. Een onderhoudscontract van Van der Kaden biedt uitkomst. Van alle inspectie- en reparatiewerkzaamheden ontvangt u een rapportage.

Met het Kaden Beheer gaat u een stap verder. U laat uw daken deel uitmaken van een integraal onderhoudsplan. Dat betekent dat u elke vierkante meter van uw dak kunt budgetteren. U komt zo niet voor verrassingen en onverwachte kosten te staan.

Wij nemen de totale zorg van uw dak over. Planmatig onderhoud krijgt vorm op basis van indringende inspecties. Het resultaat is een waardevast en waterdicht dak waar u geen omkijken meer naar heeft.

Calamiteiten gebeuren altijd onverwachts. Daarom heeft Van der Kaden een eigen service-organisatie die 24 uur per dag op scherp staat.

Dakonderhoud via Onderhoudscontracten.

Dakonderhoud is één van de grootste kostenposten van onroerend goed.
Een goede conditie van uw dakenbestand is dus van groot belang. Dit beperkt de kans op calamiteiten en kan de levensduur van de daken verlengen.

Van der Kaden zorgt voor professioneel periodiek preventief onderhoud, renoveert daken op een technisch verantwoorde wijze tegen zo laag mogelijke kosten.

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen garanderen heeft een dak regelmatig onderhoud nodig.
Wanneer het dak niet regelmatig wordt gecontroleerd op beschadigingen, kan dit leiden tot ernstige (gevolg)schade door lekkage.

Enkele werkzaamheden die worden uitgevoerd met een onderhoudscontract: Controleren en reinigen van hemelwaterafvoeren (dit kan verstoppingen voorkomen en leidt tot vermindering van stilstaand water) Het verspreiden van verwaaid grof grind (bescherming tegen uv-straling en betere stormvastheid)
Het reinigen van het dakoppervlak (voorkomen van mechanische beschadigingen)
Eventuele niet-dichte naden bijwerken (voorkomen lekkage)

Gebreken in de dakbedekking en details als lood en kitvoegen worden tijdens de inspecties gesignaleerd zodat er tijdig maatregelen kunnen worden genomen om erger te voorkomen.

mos2